MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Potężna chmura szelfowa nad Ustką. Na szczęście potopu nie było

Potężna chmura szelfowa nad Ustką. Na szczęście potopu nie było

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Kina plenerowe 2024 w Lublinie? Gdzie wybrać się na filmowy seans pod chmurką?

Kina plenerowe 2024 w Lublinie? Gdzie wybrać się na filmowy seans pod chmurką?