Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska? (WIDEO)

Dzień Dobry TVN/x-news
Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska?
Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska? Dzień Dobry TVN/x-news
Mikołaj Rey znów na szlaku odkrywcy smaków. Tym razem wraz z kamerami "Dzień Dobry TVN" odwiedził Lubelszczyznę, gdzie poznał przepis na golasa. Skąd wziął się pomysł na takie danie? Dlaczego najczęściej pieczono go na przednówku? W studiu poszukiwacz smaków omówił też walory kaszy gryczanej.

Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska?

Mikołaj Rey: W każdym domu jest inny golas

Mikołaj Rey: Kasza gryczna jest skarbem zdrowia

Smaki Lubelszczyzny. Jaka kasza najlepsza jest na golasa?

od 7 lat
Wideo

Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lubelskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto