Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska? (WIDEO)
Dzień Dobry TVN/x-news
Mikołaj Rey znów na szlaku odkrywcy smaków. Tym razem wraz z kamerami "Dzień Dobry TVN" odwiedził Lubelszczyznę, gdzie poznał przepis na golasa. Skąd wziął się pomysł na takie danie? Dlaczego najczęściej pieczono go na przednówku? W studiu poszukiwacz smaków omówił też walory kaszy gryczanej.
Przepis z Lubelszczyzny: Jak upiec golaska?
Mikołaj Rey: W każdym domu jest inny golas
Mikołaj Rey: Kasza gryczna jest skarbem zdrowia
Smaki Lubelszczyzny. Jaka kasza najlepsza jest na golasa?
Wideo
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!