Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pasta jajeczna - przepis. Gotuj z Naszym Miastem (ZDJĘCIA)

RED
Pasta jajeczna - składniki: 
6 jajek
majonez - 2 łyżki
musztarda - 2 łyżeczki
szczypiorek
sól, pieprz
Pasta jajeczna - składniki: 6 jajek majonez - 2 łyżki musztarda - 2 łyżeczki szczypiorek sól, pieprz EP
Pasta jajeczna to prosty w wykonaniu, pożywny i przede wszystkim pyszny dodatek do pieczywa czy wędlin. Świetnie sprawdzi się też na wielkanocnym stole.

Przygotowanie pasty zajmie nam około 30 minut.

Pasta jajeczna - składniki:
6 jajek
majonez - 2 łyżki
musztarda - 2 łyżeczki
szczypiorek
sól, pieprz

INNE PRZEPISY:
->> Sałatka wielkanocna

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jaki olej do smażenia?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lubelskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto