Pasta jajeczna - przepis. Gotuj z Naszym Miastem (ZDJĘCIA)

RED
Pasta jajeczna - składniki: 6 jajek majonez - 2 łyżki musztarda - 2 łyżeczki szczypiorek sól, pieprz EP
Pasta jajeczna to prosty w wykonaniu, pożywny i przede wszystkim pyszny dodatek do pieczywa czy wędlin. Świetnie sprawdzi się też na wielkanocnym stole.

Przygotowanie pasty zajmie nam około 30 minut.

Pasta jajeczna - składniki:
6 jajek
majonez - 2 łyżki
musztarda - 2 łyżeczki
szczypiorek
sól, pieprz

INNE PRZEPISY:
->> Sałatka wielkanocna

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie