3 z 8
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Jej pikantny smak i delikatna struktura sprawiają, że jest...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/25/49/63ff9ed2ae82d_o_large.jpg)
fot. 123rf
Ile rośnie rzeżucha? Kiedy wysiać rzeżuchę, by była idealna na Wielkanoc? Jak używać jej w kuchni? Sprawdź, jak przygotować się do Świąt
Rzeżucha w kuchni
Jej pikantny smak i delikatna struktura sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do różnych potraw. Rzeżucha jest często używana w kuchni jako dodatek do sałatek, kanapek i kanapek, a także jako przyprawa do mięsa, ryb i sosów. Sprawdza się także jako dekoracja. Rzeżucha jest także popularna jako składnik w sokach i smoothies. Można ją również dodać do zup i gulaszów, aby wzbogacić ich smak i zapach.